LINDA. lanceert eerste lijn met woonaccessoires

LINDA. lanceert een eigen lijn met woon-accessoires

Wie de komende twee weken boodschappen gaat doen bij de Albert Heijn, kan hier naast boodschappen ook de nieuwe woonspullen van LINDA.loves kopen. Vanaf 22 maart is de nieuwe lijn met woonaccessoires exclusief te koop in deze supermarkt.

Nooit eerder verkocht LINDA. ook producten. Het magazinemerk is een samenwerking gestart met Dinnerware & Co, een internationale onderneming die woonconcepten ontwikkelt en produceert. Creatief directeur van LINDA, Jildou van der Bijl zegt hierover: “Het is te gek om na ruim een jaar brainstormen, moodboards samenstellen, producten selecteren én testen, samen met onze partner Dinnerware & Co, nu eindelijk onze eerste LINDA.loves woonaccessoire collectie te lanceren.”

Eerste producten van LINDA.

De LINDA.loves collectie zal verschillende woonaccessoires bevatten, zoals schalen, kommen, bekers, glazen, manden, vazen, kussens en lantaarns. De collectie laat zich kenmerken door het gebruik van groen en natuurlijke materialen. Dat zijn volgens LINDA. de voorjaarstrends van 2021. Ook laten ze weten dat de producten zijn gemaakt met oog voor duurzaamheid.

Pas het begin

Dit zal niet de enige collectie van woonaccessoires zijn die LINDA. uitbrengt, er staan nog meer collecties op de planning volgens Jildou van der Bijl. Ze zegt hierover: “Een nieuw hoofdstuk voor LINDA. in de vorm van een eigen productlijn, zorgvuldig geselecteerd met lef en liefde voor een breed publiek, rekening houdend met duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid. En we hebben de smaak te pakken. De zomercollectie is inmiddels bijna afgerond, en ook rondom de feestdagen staat er een collectie op stapel.”

Niet de enige

LINDA. is niet het eerste blad dat zich waagt in de wereld van interieurproducten. Natuurlijk heeft vt wonen al jarenlang een eigen collectie. Happinez heeft een succesvolle webshop. Maar ook een blad als &C verkoopt sinds 2019 producten, waaronder ook lifestyle en interieur producten. &C opende zelfs een fysieke winkel aan de van Woustraat in Amsterdam waar de producten te koop zijn.

Tekst: Tessa Houben

LINDA. lanceert een eigen lijn met woonaccessoires.

0 replies on “LINDA. lanceert eerste lijn met woonaccessoires”