LINDA. lanceert nieuwe extensie: LINDA.loves

LINDA. lanceert LINDA.loves

Vandaag ligt de eerste editie van LINDA.loves in de winkel. LINDA.loves is de nieuwe lifestylegids van LINDA. dat in de plaats komt van oude specials zoals LINDA.wonen en LINDA.mode. Het blad telt 220 pagina’s over wonen, mode, beauty, reizen en eten.

Na dertien jaar LINDA.wonen en tien jaar LINDA.mode vond de redactie het tijd voor iets nieuws. Het resultaat: een lifestylegids van de makers van LINDA. Bomvol mensen, mode, spullen, adressen, tips, tricks en tafelen. LINDA.loves gaat ook over hebben, houden, doen en wegdoen. Hoofdredacteur is Iebele van der Molen.

Tijd, geld en geen idee

Op Linda.nl schrijft de redactie: ‘LINDA.loves is voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, dikte van de portemonnee of breedte van de heupen. Voor vrouwen die wel smaak hebben, maar geen geld. Voor vrouwen die wel geld hebben, maar geen tijd. √Čn voor vrouwen die wel tijd hebben, maar geen idee. Je kunt de lifestylegids twee keer per jaar verwachten: in het najaar en in het voorjaar.’

De specials van LINDA.

Eind 2018 werd deze special al aangekondigd (toen nog met als werktitel: LINDA.degids). Net als een frequentieverlaging van de reguliere LINDA., dat van 13 naar 12 keer per jaar ging. Ook blijft de redactie de specials LINDA.meiden (6 x per jaar), L’Homo (1 x per jaar), LINDA.man (1 x per jaar) en het LINDA.vakantieboek (1 x per jaar) produceren.

LINDA.loves
Hoofdredacteur Iebele van der Meulen en Linda de Mol op de lancering van de nieuwe lifestylegids LINDA.loves (credits foto’s: Meis & Jip en Elvin Boer).
0 replies on “LINDA. lanceert nieuwe extensie: LINDA.loves”