Training: LinkedIn voor redacties

LinkedIn training van Bladendokter

Datum: 16-03-2021 | LinkedIn heeft heel veel nieuwe toepassingen gelanceerd, de afgelopen maanden. Het platform transformeert langzaam van digitale Rolodex naar volwaardig social platform vol relevante content en tools voor engagement. LinkedIn biedt redacties en uitgevers steeds meer kanssen; meer bereik, betere engagement en employee advocacy.

Waarom een LinkedIn training?

Bij veel mediamerken zien traffic uit LinkedIn groeien. Het platform is een goede plek voor mediamerk om zich inhoudelijk te manifesteren en om bereik te genereren en engagement te hebben met de achterban. Niet alleen voor het merk zelf, maar ook voor medewerkers, die als ‘brand ambassadors‘ een rol kunnen hebben in bereik en engagement.

Nieuwe features

LinkedIn heeft de afgelopen jaren een metamorphose ondergaan. Er zijn ontzettend veel features bijgekomen die redacties van media en in content marketing kunnen gebruiken. Bij de digitale training van Bladendokter, leer je in 3,5 uur het platform goed kennen en leer je er meer uit te halen voor jouw (media)merk. Daar horen ook de features bij die vooral voor uitgevers en journalisten zijn ontwikkeld. De training biedt veel handreikingen om als redactie direct in te zetten in de dagelijkse praktijk.

Voor wie

Uitgevers, redacteuren, communicatiemedewerkers en online marketeers en content marketeers kunnen zich individueel inschrijven door hieronder het aanmeldformulier in te vullen. De training kan ook in company worden gegeven, bijvoorbeeld voor redacties of als teamuitje. Dan zal ook het fenomeen employee advocacy meer aandacht krijgen. Dat kan digitaal of op locatie.

Inhoud van de training

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Inzicht in alle nieuwe features
  • kansen voor merken via pages
  • Contentplan maken
  • Content optimaliseren
  • Sturen op meer Engagement
  • Employee Advocacy (medewerkers als extra kanaal)
  • Tools voor planning

Nodig voor de LinkedIn training

Voor het volgen van de digitale training is een computer nodig. De training is digitaal en is te volgen via Zoom. Zorg ook dat je tijdens de training bij een LinkedIn account kan.

Praktische informatie

De training vindt plaats op vrijdag 16 maart 2021 van 09.30 tot 12.30 uur (uitlopend tot 13.00 uur). Je kunt je individueel inschrijven met het aanmeldformulier hieronder. De training kan ook in company worden gegeven, bijvoorbeeld voor redacties of als teamuitje (digitaal op op locatie).

  • Kosten: De training kost € 195,- (ex btw) en is inclusief een hand-out met de belangrijkste gegevens

Inschrijven voor 16 maart 2021