&C opent redactie met cafe en winkel

&C redactie chantal janzen winkel cafe

Steeds meer mediamerken richten hun pijlen op online, maar &C doet het anders en gaat juist steeds meer offline. Speciaal voor de &C talent foundation werd de talent pop-up store geopend. En vanaf januari krijgt de redactie een nieuwe werkplek die gecombineerd wordt met een winkel en een café waar bezoekers producten kunnen kopen en koffie kunnen drinken. 

Redactie krijgt winkel en café

Vanaf eind januari 2019 krijgt de hele redactie inclusief sales, marketing, brandstudio en productie een nieuw kantoor aan de Van Woustraat, vlakbij de Albert Cuyp-Markt in Amsterdam. Maar naast een nieuwe plek voor de redactie en de Brand Studio wordt dit ook een &C Store met producten van een eigen label, maar ook andere passende producten van branded labels. En inclusief een &Coffee Corner. Hierdoor zal &C altijd zichtbaar, bereikbaar en toegankelijk zijn voor alle fans, zeven dagen per week.

Op eigen benen verder

Eind oktober kwam er een einde aan de samenwerking tussen Medialane en &C. Tot die tijd zat de redactie in het pand van Medialane in Amsterdam. Chantal Janzen en mede-initiatiefnemer Marco Geeratz besloten toen om zelfstandig verder te gaan met &C. Daar hoort ook een nieuwe locatie bij.

&C talent foundation

In november werd de &C talent foundation gelanceerd, een stichting om talent in de kunst- en cultuursector een helpende hand te bieden. In het kader daarvan werd ook een pop-up store op Amsterdam Centraal geopend. Hier krijgen zeven talenten de kans om hun werk te laten zien en te verkopen. De foundation speelt in op de wens van Chantal Janzen om talent verder te helpen: ‘’Uiteindelijk gaat het erom dat iemand je ziet, in je gelooft en een helpende hand biedt. Soms is een sinaasappelkistje neerzetten al genoeg, soms vraagt het om een steigerhouten verhoging’ aldus Chantal.

De talent pop-up store is drie maanden geopend, het assortiment zal maandelijks wisselen waardoor verschillende nieuwe door &C gecureerde talenten een kans krijgen. Tevens is er een online platform waar talenten een profiel kunnen aanmaken en een oproep kunnen plaatsen. Mensen die op zoek zijn naar talent kunnen swipen door het talent en zo een creatieve match vinden.

Lees meer bij &C →

&C talent foundation chantal janzen &C talent foundation chantal janzen pop-up store

0 replies on “&C opent redactie met cafe en winkel”