Restyling voor delicious.magazine met plek voor bekende foodies

delicious restyling

Het Nederlandse foodmagazine delicious. krijgt vanaf het aprilnummer een nieuw sausje: een iets ander formaat, een strakkere look en veel nieuwe rubrieken, bekende columnisten en culinaire ideeën. 

Bekende columnisten

Culinaire ideeën komen voortaan ook van een aantal bekende foodprofessionals uit Nederland die een podium krijgen in het magazine. In de nieuwe delicious. zit voortaan een column van chef-kok van het RIJKS, Joris Bijdendijk die lezers meeneemt in zijn wereld als chef-kok en voorvechter van de slowfood-beweging. De populaire kookboekenschrijfster Yvette van Boven gaat lezers voortaan laten zien wat zij kookt en bakt in haar nieuwe cottage in Ierland. Samuel Levie van Food Cabinet en Brandt & Levie gaat op zoek naar chefs met een duurzame missie om geheime recepten te ontfutselen, zo deelt hij in de eerste nieuwe editie recepten voor crumpets met potted crab en aardappelspaghetti met een saus van Hollandse garnalen.

Goed advies

Maar naast de ideeën van professionals is er ook aandacht voor een goede techniek in de keuken. Advies krijgt nu een vaste plek in het tijdschrift met de nieuwe rubriek ‘Be a Better Cook’. In acht pagina’s krijgen lezers advies van bijvoorbeeld Heel Holland Bakt-kampioen Rutger van den Broek over baktechnieken, Eke Mariën helpt bij wetenschap in de keuken en delicious. testkok Martine Kröner geeft basiskookles over bijvoorbeeld snijwerk of een perfecte saus bereiden.

Het menu van de toekomst

Begin dit jaar verscheen er een onderzoek van het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet over de vraag wat nu een gezond en duurzaam eetpatroon is. delicious. heeft het onderzoek vertaalt naar het menu van de toekomst. Want hoezeer duurzaamheid ook belangrijk is voor ons, we willen ook lekker blijven eten.

Van adres tot drank

In het magazine komen ook elke maand tien makkelijke maaltijden van kookboekauteur Janneke Philippi, culinaire hotspots gespot door Maartje Diepstraten van bartsboekje.com, een virtueel delicious.cafe waar elke maand allerlei drankjes worden geproefd door drie drank-experts en culi-nieuws uit binnen- en buitenland van kookboekauteur en food-ondernemer Merijn Tol.

delicious special hartige taart

delicious. specials

Naast het vernieuwde magazine zullen er voortaan ook vier keer per jaar luxe specials verschijnen waarin een onderwerp volledig wordt behandeld met recepten en tips en tricks. De eerste special staat volledig in het teken van hartige taart.

Het eerste vernieuwde delicious.magazine ligt nu in de winkel voor €7,50. De eerste luxe special edition verschijnt 3 april voor €8,99.

 

0 replies on “Restyling voor delicious.magazine met plek voor bekende foodies”