Makkie Mulder verlaat delicious.

makkie mulder verlaat delicious

Het culinaire magazine delicious. beleeft een spannend jaar. Een 10de verjaardag, een eigen collectie in de schappen van Albert Heijn en Hudson Bay en een speciale jubileum-uitgaven in november. Maar het spannendste moet nog komen: hoofdredacteur en oprichter Makkie Mulder draagt aan het eind van het jaar de leiding van delicious. over aan een nieuwe hoofdredacteur.

De reden voor Mulders vertrek is echter niet zo spannend: “ik ga gewoon met pensioen”, zegt ze. Mulder wordt dit jaar 66 en wilde – na het behalen van de pensioengerechtigde leeftijd – nog aanblijven om het jubileum met al z’n festiviteiten af te sluiten. “Het is zeker een gekke tijd om weg te gaan. delicious. beleefde niet eerder zo’n dynamische tijd met de lancering van een eigen foodlijn. Ook hebben we in het najaar allerlei activiteiten gepland zoals een feest met de lezers, een speciale jubileum uitgaven en twee Kerstnummers.”

Makkie Mulder is ruim 40 jaar werkzaam geweest in de bladen. Ze werkte onder andere bij Libelle, Knip Mode en VT Wonen. 10 jaar geleden lanceerde ze delicious. waar ze het afgelopen decennium de creatieve scepter over zwaaide. Uitgever New Skool Media publiceerde vandaag de vacature voor haar opvolging.

0 replies on “Makkie Mulder verlaat delicious.”