Mindful magazine Breathe is nu verkrijgbaar in Nederland

Breath Nederland, een nieuw magazine over body and mind verschijnt op 11 oktober 2023

Happinez en Flow krijgen er een concurrent bij. Op 11 oktober 2023 verschijnt het internationale body& mind magazine Breathe in de Nederlandse winkel. Breathe heeft al edities in Engeland, Australië en Zuid-Korea. De Vlaamse lancering staat gepland op 24 januari 2024.

Het magazine Breathe is voor het eerst uitgegeven in 2016 en is het concept van de Britse uitgever GMC Group. Het magazine onderscheidt zich in het schap omdat het voor een groot deel bestaat uit illustraties. Breathe wordt in Nederland gelanceerd door uitgeverij Vipmedia, in opdracht van de licentiehouder Bonnier Publishing & Services uit Kopenhagen. Vipmedia heeft ook andere bladen in portefeuille op het gebied van Body & Mind, zoals Healthy Mind, Healthy Life en Mindful Leven.

Breathe, heeft als ondertitel: ‘en maak tijd voor jezelf’. Het is een prachtig vormgegeven tijdschrift voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, stressvermindering en een gezonde, evenwichtige levensstijl. Breathe richt zich op de pijlers van welzijn, leven, mindfulness, creativiteit en escapisme. Het magazine neemt de lezer mee op een reis om meer balans te vinden in het leven, betere keuzes te maken, creativiteit te prikkelen en te stimuleren om eropuit te gaan. In dit eerste nummer staat onder meer het thema ‘balans’ centraal.

Breathe zal in Nederland zes keer per jaar verschijnen in een oplage van 15.000 exemplaren. Het magazine kost €6,95. Hieronder enkele spreads uit het eerste nummer van Breathe.

 

0 replies on “Mindful magazine Breathe is nu verkrijgbaar in Nederland”