Mandy Woelkens wordt hoofdredacteur van LINDA.meiden

Mandy Woelkens nieuwe hoofdredacteur LINDA.meiden

Mandy Woelkens (32) is presentatrice, podcastmaker, schrijfster en op dit moment adjunct-hoofdredacteur van Cosmopolitan. Zij volgt Yeliz Çiçek op, die hoofdredacteur is geworden van Vogue.

Woelkens staat voor inclusiviteit, wil graag mensen inspireren om zichzelf te zijn en maatschappelijke thema’s bespreekbaar maken. Zij gaat eerst met zwangerschapsverlof en zal in april 2022 starten bij LINDA.meiden.

Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA.: “We zijn enorm trots dat we zo’n talent als Mandy Woelkens bij LINDA.meiden mogen verwelkomen. Met haar sprankelende persoonlijkheid, scherpe ideeën, de wil om de wereld te veranderen en haar brede ervaring in de media – zowel voor als achter de schermen – is zij uitermate geschikt om LINDA.meiden naar de next level te brengen. We kijken ernaar uit om met haar te werken en wensen haar allereerst veel geluk en liefde bij haar zwangerschapsverlof.“

Mandy Woelkens: “Ik kijk met enorm veel enthousiasme uit naar dit avontuur bij LINDA.meiden. Met het team, maar ook met de lezers van LINDA.meiden, hoop ik samen te groeien en verder te bouwen aan het platform. Om het meer divers en inclusief te maken zowel in print, offline en online. LINDA.meiden heeft al een fantastische community en ik hoop nog meer mensen aan te kunnen spreken die zichzelf kunnen herkennen in datgene wat we gaan maken en doen. Zodat we op die manier een nog hechtere community kunnen vormen, die elkaar ziet, inspireert, motiveert en enthousiasmeert.”

Met een totaal verspreide oplage van 54.928 exemplaren en een printbereik van 291.000 is LINDA.meiden dit jaar marktleider geworden in de printmarkt voor jonge vrouwen. LINDAmeiden.nl groeit snel en heeft gemiddeld 2.5 miljoen pageviews per maand. Het LINDA.meiden Instagramkanaal is hard op weg om 100.000 volgers aan te tikken.

0 replies on “Mandy Woelkens wordt hoofdredacteur van LINDA.meiden”