Marije Knevel wordt hoofdredacteur van Linda.nl en Vogue.nl

Marije Knevel wordt hoofdredacteur van LINDA.

Marije Knevel wordt de nieuwe hoofdredacteur van Linda.nl en Vogue.nl. Ze volgt Irene de Bel op die binnen LINDA. een andere functie krijgt.

Irene de Bel wordt Director Digital om de verdere digitale groei te ondersteunen benoemt LINDA. De Bel zal in haar nieuwe rol verantwoordelijk zijn voor de digitale strategie van LINDA. Hieronder valt de verdere groei van digitale businessmodellen, onder meer met video en audio. Ook zal zij de huidige digitale business van LINDA. optimaliseren en verder transformeren.

LINDA.nl, Lindameiden.nl en Vogue.nl

Marije Knevel was de adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl en volgt de Bel per 1 februari 2022 op als hoofdredacteur. Knevel is als hoofdredacteur LINDA.nl verantwoordelijk voor alle content op de digitale en social kanalen van LINDA. Ook Lindameiden.nl en Vogue.nl vallen onder haar bevoegdheid. Vanaf 14 februari 2022 zal de redactie van LINDA. ook de digitale content van Vogue voor de rekening nemen.

5,5 miljoen gebruiekrs

Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA.: “Irene en Marije hebben de afgelopen twee jaren al een waanzinnige prestatie geleverd door LINDA.nl uit te laten groeien tot dé nieuwssite voor vrouwen. LINDA.nl behoort inmiddels met gemiddeld 5,5 miljoen gebruikers en 31 miljoen pageviews per maand, tot het standaard dagelijks nieuwsmenu van veel vrouwen in Nederland en dat is echt ongekend. In hun nieuwe rollen weten we zeker dat zij met hun visie en ruime ervaring nog meer kansen weten te verzilveren.” LINDA.nl verbrak de afgelopen tijd record op record, en realiseerde in 2021 een groei in gebruikers van 42% t.o.v. het maandgemiddelde van 2020. Het gemiddelde aantal pageviews steeg in 2021 met 43% t.o.v. het maandgemiddelde van 2020.

credit: Foto Irene de Bel: Lin Woldendorp, Foto Marije Knevel: Tom Cornelissen

0 replies on “Marije Knevel wordt hoofdredacteur van Linda.nl en Vogue.nl”