Dit zijn de Mercur nominaties voor 2022

De Mercurs 2022 worden op 4 november 2022 uitgereikt. Dit zijn de genomineerden.

De nominaties en winnaars voor de Mercurs 2022 zijn door de jury vastgesteld. In de 24e editie van deze prijsuitreiking kon er voor drie categorieën worden ingezonden: Artdirection, Reportage en Magazinemerk van het Jaar.

De Mercurs hebben een nieuwe opzet in 2022. Niet langer kiest de branchevereniging MMA voor een groot gala met uitgebreide prijzenregen. Nee, in 2022 zijn de Mercurs onderdeel van de Mag Inspiration Day, en krijgen de genomineerden merken voor Reportage van het jaar en Magazinemerk van het jaar de kans om hun cases te presenteren aan aanwezige vakgenoten. Ook het genomineerde werk van de categorie Artdirection is te zien tijdens het congres voor bladenmakers. De feestelijke bekendmaking van de Mercur winnaars 2022 vormt het slot van de Mag Inspiration Day op vrijdag 4 november 2022 in B Amsterdam.

Dit zijn de genomineerden:

Mercur Artdirection van het Jaar

Feyenoord Magazine – Feyenoord Rotterdam
Happinez – WPG Media
MEZZA – DPG Media

Mercur Reportage van het Jaar

‘Het licht ging meteen uit’ – PS de Week (DPG Media)
Van Armoede – Vrij Nederland (WPG Media)
Je kunt het maar één keer doen – Volkskrant Magazine (DPG Media)

Mercur Magazinemerk van het Jaar

Margriet – DPG Media
Winq – Winq Media
Zo Zit Dat – DPG Media

Kaarten voor de Mag Inspiration Day

Wil je de presentaties van de genomineerden en de uitreiking van de Mercurs bijwonen? Dat kan op 4 november 2022. Meer info en kaarten zijn verkrijgbaar via Maginspirationday.nl

jury Mercurs 2022
Jury Mercurs 2022, v.l.n.r.: Nick Kivits, Folkert Langeveld, Swan Lian Kwee, voorzitter Arno Kantelberg, Esther Goedegebuure, Steven Flipse, Christel Teeuwen – Van der Pol en jurysecretaris Harriët Schrier.
0 replies on “Dit zijn de Mercur nominaties voor 2022”