BNR en Quest starten samen podcast

BNR Questcast is de nieuwe naam van de podcast die het magazine Quest lanceert, in samenwering met BNR Nieuwsradio. BNR-presentator Robin Rotman en co-host Frank Beijen, redacteur van Quest gaan elke twee weken op zoek naar wetenschappelijke antwoorden op de meest intrigerende vragen. Dat doen ze samen met gasten uit de wetenschappelijke wereld.

‘Dankzij deze podcast kun je Quest niet alleen bekijken op papier en op internet, maar ook beluisteren’, zegt Sanne Groot Koerkamp, hoofdredacteur van Quest. De eerste aflevering van de podcast staan inmiddels online en gaan over reizen naar Mars en monogamie.

Quest en BNR Nieuwsradio

Quest is het grootste populair-wetenschappelijke tijdschrift van Nederland. Op 13 december 2018 won het voor de tweede keer de grootste tijdschriftprijs van Nederland: Mercur Magazinemerk van het Jaar. BNR Nieuwsradio maakt al enkele jaren tientallen podcasts, waaronder de dagelijkse nieuwspodcast Newsroom samen met Het Financiële Dagblad.

Volgen?

Quest via je koptelefoon? Je kunt de BNR Questcast op volgen op quest.nl/podcast, of via Spotify, iTunes of via BNR zelf.

PS: fan van podcasts? Abonneer je dan ook op de podcast van Bladendokter: Komt een blad bij de Dokter, waarin hoofdredacteuren van bekende mediamerken vertellen over werkwijze en strategie.

0 replies on “BNR en Quest starten samen podcast”