2de editie Mag Inspiration Day op 6 maart

Mag Inspiration Day 2022 vindt plaats op 4 november in B.Amsterdam

De Magazine Media Associatie (MMA) en de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) organiseren voor de tweede keer het event: Mag Inspiration Day. Het event vindt plaats op vrijdag 6 maart 2020 en wordt georganiseerd in B, de bruisende startup-broedplaats van Amsterdam.

Sprekers

Mag Inspiration Day is een evenement voor bladenmakers. Vanwege het grote succes van de eerste editie is besloten om een tweede editie te organiseren. Magazinemakers worden tijdens Mag Inspiration Day een dag lang bijgepraat over de nieuwste mediatrends, kunnen netwerken, en zich laten inspireren door buitenlandse topsprekers, zoals hoofdredacteur Farah Storr van ELLE UK, Christoph Amend van Zeit Magazin en Jeremy Leslie van magCulture, die het publiek zal bijpraten over magazine
design. Media trendwatcher Juan Señor opent de dag met een overzicht van de laatste trends in magazine media wereldwijd.

Ook het Nederlandse medialandschap komt aan bod. Onder meer van Madeleijn van den Nieuwenhuizen van Zeikschrift en Coverjunkie Jaap Biemans maken hun opwachting. Docent creatief denken Marcel Stolk geeft een korte training ‘Brainstormen in je eentje’. Dagvoorzitter is Floor Cornelisse, en NRC-columniste Japke-d. Bouma sluit de dag af met een vrolijk optreden.

Kaarten bestellen

Mag Inspiration Day is een initiatief van de Magazine Media Associatie (MMA) en de Nederlandse Vereniging van Journalisten. Deze unieke samenwerking is opgezet om mediaprofessionals de gelegenheid te bieden een dag lang kennis en inspiratie op te doen over hun prachtige vak. De (early bird!) toegangsprijs is €50,- (ex BTW) voor leden van de NVJ of MMA en €95,- (ex BTW) voor niet-leden. Na 3 februari kosten de €75,- (ex BTW) voor leden en tickets €125,- (ex BTW) voor niet-leden. Korting krijg je via de MMA of NVJ.
Kaarten bestellen? Het advies is: doe het snel op: maginspirationday.com. Vorige editie was al snel uitverkocht.

0 replies on “2de editie Mag Inspiration Day op 6 maart”