Voetbalvrouwen

Is er nog ruimte voor nieuwe bladen in Nederland? Misschien niet in de massa, maar wel in de niche, moet een groep voetbalvrouwen hebben gedacht.
Nederland kent de hoogste magazine dichtheid ter wereld. Voor nieuwe titels een lastige marktpositie, zeker als je de ambitie hebt om snel en groots door te breken. Een opvallende nieuwe lancering in deze niche is het blad voor en door voetbalvrouwen.
“Fabulous Football Magazine , afgekort als FFM, is een magazine over spelersvrouwen die streven naar een optimale balans tussen de carrière van hun man, het gezin en zichzelf”, zo stelt het blad. “FFM biedt erkenning, herkenning en inspiratie. Je leest in FFM vooral over haar kant van hun leven.”
In het Parool zegt initiatiefneemster Leyla Sinouh, de vrouw van FC Utrecht keeper Khalid Sinouh, dat het doel van FFM is om de twee kanten van de levens van spelersvrouwen laten zien. Zowel de glitter en glamour aan de buitenkant als het normale leven dat er in veel geval achter schuilgaat. Het is afwachten hoeveel lezers zich met deze doelgroep willen identificeren. Meer op FFM.nl

0 replies on “Voetbalvrouwen”