Uitgever G&J gaat commerciële samenwerking aan met Wayne Parker Kent

De sales afdeling van Wayne Parker Kent gaat vanaf 1 mei de exploitatie van het digitale portfolio van uitgever G+J Media verzorgen. Het gaat om de de sites van Vogue, Glamour, JAN, National Geographic en Quest.

Wayne Parker Kent exploiteert op dit moment verschillende online magazines zoals Culy.nl, Famme.nl, Froot.nl en NSMBL.nl. Door de samenwerking ontstaat een groter portfolio aan mediamerken in verschillende thema’s en voor verschillende doelgroepen. Hiermee verschuift de focus bij Wayne Parker Kent van digitaal uitgeven naar online sales.

Eric Blok, uitgever van G+J Media: “In een verschuivende mediawereld willen we met de beste experts en partners samenwerken. Op kwalitatief, creatief en commercieel gebied hebben wij een perfecte match met Wayne Parker Kent. We zien dit als het startpunt van een lange en vruchtbare samenwerking waarin we elkaar uitstekend kunnen aanvullen. Wayne Parker Kent heeft de kennis, kunde en het team om dit voor elkaar te krijgen terwijl G+J Media redactionele topkwaliteit met sterke mediamerken levert.”

0 replies on “Uitgever G&J gaat commerciële samenwerking aan met Wayne Parker Kent”