Quest in Beeld

Quest_juli-2013-118Quest lanceert een nieuwe special: In Beeld. Een nummer met – zoals de titel al doet vermoeden – veel beeld en weinig tekst. Quest timmert aardig aan de weg. Naast een ‘gewone’ Quest is er Quest Psychologie, Quest Historie, Quest Gezond, Quest Reizen en u dus een Quest om naar te kijken.

 

Quest in Beeld staat inderdaad vol eye candy. Prachtige beelden van natuurverschijnselen, technische hoogstandjes, wetenschappelijk onderzoek en opmerkelijke beelden uit de wereld. Het is heerlijke manier om je verwondering de vrije loop te laten. En met de Layar app krijg je extra mobiele content.


Specials doen het goed
Dat Quest grossiert in specials is niet verwonderlijk. Uit onderzoek blijkt dat specials van tijdschriften heel goed gelezen worden. Ze krijgen een hoge waardering en worden ook vaker bewaard dan reguliere nummers.

 

cover_domDe mooiste foto’s
Meester van de magazine specials is National Geografic. In Nederland overigens uitgegeven door G&J, dezelfde uitgever als Quest. Het magazine heeft specials over uitvinders, natuurfotografie, ontdekkingen, de hersenen, de ruimte, de mooiste natuurfoto’s, de mooiste vintage foto’s, de mooiste ongepubliceerde foto’s, de mooiste National Geografic foto’s. Zal Quest in beeld het daar van hebben?

0 replies on “Quest in Beeld”