Peter de Mönnink van Sanoma naar Talpa

Peter de Mönnink zal aan het eind van het jaar terugtreden als CEO van Sanoma in Nederland en België. De Mönnink gaat naar Talpa, waarvoor hij op dit moment al de rol van CEO SBS vervult.

Peter de Mönnink over zijn vertrek: “In de vier jaar bij Sanoma heb ik met een fantastisch team samengewerkt en gezamenlijk hebben we vele successen weten te behalen in een ongelofelijk dynamische markt. Ook voor de toekomst zijn de vooruitzichten voor het sterke merkenportfolio goed. Daar ben ik uitermate trots op. Dit is een mooi moment voor Sanoma om met een nieuwe CEO de uitdagingen van de toekomst aan te gaan die onlosmakelijk aan deze markt verbonden zijn. Ik maak nu de overstap naar Talpa en kijk uit naar de uitdagingen die me daar te wachten staan.”

Susan Duinhoven, President & CEO Sanoma: “Onder leiding van Peter heeft Sanoma in Nederland en België een enorme transformatie ondergaan. Zeer succesvol heeft hij de sterke merken verder uitgebouwd en het bedrijf weer uitstekend winstgevend gemaakt. We zijn Peter dankbaar voor zijn niet aflatende passie en inzet voor Sanoma. Zijn overstap lag in lijn der verwachting en is een logische volgende stap voor hem en voor Sanoma.”

Beeld: Sanoma View 2015
0 replies on “Peter de Mönnink van Sanoma naar Talpa”