Nieuw magazine: WIJS over digitale media in het gezin

Voor alle ouders die worstelen met digitale media in het gezin is er een nieuw gratis magazine genaamd ‘WIJS’. Het magazine is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van acht tot vijftien jaar. 

Inzicht in digitale leefwereld

Veel ouders worstelen met het gebruik van digitale media in het gezin. Met dit magazine van Vodafone en Ziggo in samenwerking met Mediawijsheid.nl en Veiliginternetten.nl willen zij ouders helpen inzicht te geven in de digitale leefwereld van kinderen. Hoe begeleid je je kind op een positieve manier in de digitale wereld?

Informatie, tips en trucs

In het nieuwe tijdschrift staan interviews, artikelen en een poster met tips om afspraken te maken over het gebruik van digitale media. Er komen experts, ouders en kinderen aan het woord met informatie, tips en trucs.

Digideal

Onderdeel van het magazins is ook de Digideal, een vragenlijst om afspraken te maken over het gebruik van digitale media. In de Digideal kunnen ouders en kinderen samen afspraken maken waar zij beiden achter staan. Door samen hierover te praten en afspraken te maken kunnen ouders en kinderen beter omgaan met de digitale wereld.

Gratis verkrijgbaar

Het magazine is een uitgave van Vodafone en Ziggo in samenwerking met Mediawijsheid.nl en Veiliginternetten.nl. Het magazine is verkrijgbaar in alle Vodafone en Ziggo winkels en in 500 grote bibliotheken. Het magazine en de poster zijn beide ook als PDF beschikbaar via de vodafoneziggo.nl/wijs.

0 replies on “Nieuw magazine: WIJS over digitale media in het gezin”