Nick en Simon krijgen eigen glossy

Het duo Nick & Simon krijgt een eigen glossy. Het eerste nummer verschijnt medio september 2015. Centraal in de glossy staat het leven van de twee zangers.

Het magazine wordt uitgegeven door New Skool Media en zal zich inhoudelijk richten op de wereld rondom Nick en Simon. Op de site van de uitgever staat: ‘Van hun nieuwe album tot diverse specifieke Nick en Simon-onderwerpen. Met lifestylereportages, human interest en zelfs een kijkje in hun privéleven.’ Bij het magazine wordt een cd meegesealed met enkele nummers van het nieuwe album van Nick & Simon, dat ook in september zal verschijnen.

Volgens de uitgever zijn Nick en Simon persoonlijk nauw betrokken bij het project. ‘We denken dat we er veel van onszelf in kwijt kunnen. Dit project heeft alles in zich om er iets waardevols van te maken’, aldus Nick. Het blad zal niet alleen over de zangers gaan, maar ook over zaken waar zij zich bij betrokken voelen.

Het is nog niet duidelijk of de lancering eenmalig is. Volgens New Skool media wordt de frequentie van het blad bepaald na een analyse van de eerste resultaten. Nick & Simon volgen in de voetsporen van Wendy van Dijk, die in december een magazine en een online platform lanceerde over de zoektocht naar geluk.

Het magazine ligt inmiddels in de winkels en is ook online te koop, o.a. bij Bol.com
Koop bij bol.com

0 replies on “Nick en Simon krijgen eigen glossy”