Libelle Zomerweek dit jaar online

Libelle Zomerweek

De Libelle Zomerweek wordt dit jaar een virtueel feestje. Het evenement van Libelle, dat jaarlijks 82.000 bezoekers, gaat dit jaar in verband met het coronavirus niet door. DPG, uitgever van Libelle vindt dat de veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, leveranciers en medewerkers voorop moet staan. Om er dit jaar toch een groot feest van te maken, komt er een online editie: #samenvanuithuis. Daarmee is de Libelle Zomerweek het eerste grote consumentenevenement dat volledig online plaats vindt en bij de mensen thuis komt.

Libelle zomerweek #samenvanuithuis vindt vooral plaats op Facebook. Elke dag kunnen Libelle-fans twee uur lang live meekijken met een programma vol interviews, workshops en optredens. Er is een dagelijkse Facebook-livestream in de periode tussen 14 en 20 mei. Iedereen kan via Facebook kijken naar concerten, modeshows, presentaties en workshops. De zomerweek start op 14 mei om 14:00 uur met de opening door Hilmar Mulder, hoofdredacteur van Libelle. Het complete programma staat op www.libellezomerweek.nl.

Kaartverkoop

Bezoekers van de Libelle Zomerweek betalen doorgaans tussen de €6 en €12,50 per kaartje. Het virtueel organiseren va de zomerweek gaat Libelle dus een flinke inkomstenbron schelen. De door bezoekers reeds gekochte kaarten voor Libelle Zomerweek blijven geldig voor 2021. Bezoekers die dan verhinderd zijn kunnen hun geld terug krijgen. Bezoekers die een ticket hebben gekocht ontvangen hier binnenkort meer informatie over.

Libelle Zomerweek 2020

0 replies on “Libelle Zomerweek dit jaar online”