Hollywood Klapcover

We kennen de 3-delencover in Nederland vooral van magazine LINDA. Een magazine cover die je in drie panelen openklapt en waarop een lange stoet bekende mensen poseert. De uitklapcover is geen Nederlandse vondst. De bron ligt bij het Amerikaanse magazine Vanity Fair. Het meest recente exemplaar van dit blad is de Oscar special, die binnenkort verschijnt. Op de site van Vanity fair alvast een preview van een indrukwekkende Oscar klapcover.

Populaire voorhoede
Voorop sieren Anne Hathaway, James Franco en hotties Ryan Reynolds and Jake Gyllenhaal. Volgens het magazine zijn deze acteurs de populaire voorhoede van het moment. Aan de binnenzijde van de cover staan nog eens 11 acteurs die volgens Vanity Fair het vereeuwigen waard zijn. Jesse Eisenberg, Jennifer Lawrence, Noomi Rapace, ook wel bekend van de Millennium Trilogie en The Girl with the Dragon Tattoo. Ook Anthony Mackie, Olivia Wilde, Mila Kunis, Joseph Gordon-Levitt, Andrew Garfield, Rashida Jones, Garrett Hedlund staan op de cover, samen met old timer Robert Duvall.

2 dagen, 2 staten
De fotoshoot voor deze cover heeft twee dagen in beslag genomen. Er werd zowel in New York als in Los Angelos gefotografeerd door Norman Jean Roy. Het was allemaal zo’n big deal dat Vanity Fair er een webspecial en een video van gemaakt heeft.
oscar-cover-590bt0131

0 replies on “Hollywood Klapcover”