2 november: Mag Inspiration Day

Mag Inspiration Day 2022 vindt plaats op 4 november in B.Amsterdam

Vrijdag 2 november vindt in de bruisende startup-broedplaats B.Amsterdam de eerste editie van Mag Inspiration Day plaats, een evenement voor en door bladenmakers, georganiseerd door de Magazine Media Associatie en de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Magazinemakers worden zich een dag lang bijgepraat over de nieuwste mediatrends, kunnen netwerken en zich laten inspireren door buitenlandse topsprekers: Adam Moss van New York Magazine, Rob Alderson van Wetransfer, Edel Rodriguez van TIME magazine en Amy King van The Lily. Mediatrendwatcher Carla Buzasi (voorheen editor in chief van The Huffington Post UK) opent de dag met een overview van de laatste trends.
Uiteraard zijn er ook nationale sprekers aanwezig, zoals Bastiaan van Schaik van Libelle, Lyn Kuyper van Sanoma en Anne Janssens en Tim de Gier van Dag en Nacht Media. Dagvoorzitter is Amber Kortzorg.

Mag Inspiration Day is een initiatief van de Magazine Media Associatie (MMA) en de Nederlandse Vereniging van Journalisten. Deze unieke samenwerking is opgezet om mediaprofessionals de gelegenheid te bieden een dag lang kennis en inspiratie op te doen over hun prachtige vak.

De toegangsprijs is 50,- voor niet-leden en 25,- voor leden van NVJ of MMA.

Inschrijven kan hier.

0 replies on “2 november: Mag Inspiration Day”