Yara Michels nieuwe Hoofdredacteur LINDA.meiden

LINDA. heeft Yara Michels (28) benoemd tot hoofdredacteur van LINDA.meiden. Yara is bekend als fashionblogger, vlogger, schrijver en presentatrice. Ze werkte eerder bij ELLE, en is oprichter van de modeblog Chapter Friday. Michels begint op 1 december, de datum dat de frequentie van LINDA.meiden wordt verhoogd van vier naar zes uitgaves per jaar.

Jildou van der Bijl, hoofdredacteur LINDA.: “Wij zijn enorm blij dat Yara ons creatieve team komt versterken. Deze tijd vraagt om nieuwe manieren om in contact te komen met jonge vrouwen en Yara heeft met haar social media-ervaring bewezen dit heel goed te begrijpen. Bovendien zijn de LINDA.waarden slim, eigenwijs en altijd met een knipoog van toepassing op haar persoonlijkheid. Wij geloven dat Yara uitermate geschikt is om het platform LINDA.meiden de komende jaren naar een hoger plan te tillen.”

De allerbeste content

Yara Michels: “LINDA.meiden vind ik echt een blad met lef. Een titel voor jonge vrouwen die weten wie ze zijn, die ook willen groeien en de wereld willen onderzoeken. Het is mooi om met LINDA.meiden een plekje in hun leven te mogen innemen. Het is voor mij een droom die uitkomt om als hoofdredacteur van LINDA.meiden inspirerende verhalen te maken voor jonge vrouwen. Een relatie met ze opbouwen is wat ik al jaren met veel passie doe op YouTube, Instagram en Chapter Friday. Mijn missie wordt dan ook vooral om LINDA.meiden online én offline nog meer een gezicht te geven en de bijzondere band met de lezers verder te verdiepen. Ik ben erg enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk en kijk ernaar uit om met dit sterke, creatieve team te werken aan de allerbeste content!”

Yara Michels neemt het stokje over van Sanne Groot Koerkamp, die na een half jaar haar functie verruilde voor het hoofdredacteurschap van Quest.

0 replies on “Yara Michels nieuwe Hoofdredacteur LINDA.meiden”