Renske Veldhoff nieuwe hoofdredacteur Vriendin

Renske Veldhoff - Vriendin

Renske Veldhoff is de nieuwe hoofdredacteur van Vriendin. De afgelopen maanden vervulde zij deze functie al ad interim bij Audax. Renske is ruim zeven jaar verbonden aan het weekblad Vriendin als chef-redactie. Daarvoor was zij onder meer werkzaam voor de bladen Flair, KINDEREN, Top Santé, Sportweek, Intermediair Starters en Strictly.

Renske Veldhoff over haar benoeming: “Vriendin is een prachtig blad met een doelgroep waar ik van ben gaan houden. Ik vind het een eer dat zo veel lezeressen en BN’ers elke week weer hun persoonlijke verhaal aan ons vertellen. De afgelopen jaren is Vriendin inhoudelijk stevig in het zadel gezet. Dat wil ik als hoofdredacteur vasthouden en verfijnen. Bovendien is het tijd om het merk Vriendin verder uit te bouwen en digitaal sterker te maken. Ik ben er trots op dat ik dat mag doen.”

Vriendin verschijnt wekelijks en schrijft over van mode, beauty, koken, reizen en wonen. Audax Publishing BV, werkmaatschappij van Audax, is uitgever van Vriendin, net als de titels Glossy, Santé, Party, CosmoGIRL!, Mijn Geheim, Weekend, Gloss, Royalty en GIRLZ. Vriendin heeft een betaalde oplage van bijna 87.600 exemplaren.

0 replies on “Renske Veldhoff nieuwe hoofdredacteur Vriendin”