Ouders van Nu lanceert eigen kledinglijn voor baby’s

Ouders van Nu New Born set

Ouders van Nu lanceert een eigen kledingset voor pasgeboren baby’s. De basisset is zo ontwikkeld dat de items naadloos aansluiten op zowel de behoeftes van een pas geboren baby als het leven en de behoeftes van jonge ouders.

De set is genderneutraal in grijze en witte basistinten, gemaakt van zacht, verantwoord geproduceerd bio-katoen. De kleding bevat ook slimmigheden in het ontwerp die het leven van ouders er efficiënter op maken. En daar hebben ze vooral behoefte aan, blijkt uit onderzoeken die van Ouders van Nu geregeld houdt onder abonnees.

Tijdwinst en rust

Hoofdredacteur Hilde Tholen van Ouders van Nu: “De nieuwe kledinglijn zit vol slimmigheden die zorgen voor tijdwinst en rust. Onze redactie heeft zich gebogen over de vraag: wat kunnen we op het gebied van kleding bijdragen aan handigheden, hacks en duurzaamheid? Hoe kunnen we hun leven er makkelijker op maken? Jonge ouders hebben immers al genoeg aan hun hoofd.”

Slimme set

Het kledingpakket bestaat uit acht items: 2 overslagrompers met lange mouwen en drukknopen, 1 broekje, 1 mutsje (aan twee kanten draagbaar), 2 bandana’s of spuugdoeken, 1 wrapper of omslagdoek (ook geschikt voor de maxicosi) en een 1 multifunctionele tas. Handig: het broekje is zo gemaakt dat je de omslag bij de pijpjes over de voetjes kunt schuiven, als een soort sokjes die nooit kwijtraken. De bandana kun je als spuugdoek maar door de handige drukker ook als slab gebruiken en de tas kun je zo knopen dat het meteen een opberger aan het ledikant of de box is.

Korting voor abonnees

Volgens Tholen is ook de afweging voor een verantwoorde kledinglijn door de redactie bewust gemaakt: “Veel ouders zijn bezig met de wereld om hen heen en hoe ze daaraan hun steentje kunnen bijdragen.” De new born-set is verkrijgbaar in maat 62, te koop via shoppen.oudersvannu.nl/newborn. De set kost € 89,65. Abonnees en Voordeelpashouders krijgen 40% korting.

0 replies on “Ouders van Nu lanceert eigen kledinglijn voor baby’s”