Nieuw tijdschrift over duurzaam wonen: ‘Groener Wonen’

Groener Wonen

Het nieuwe tijdschrift Groener Wonen slaat een brug tussen duurzaamheid en woonplezier, een combinatie tussen comfortabel wonen en toch geld besparen op de energierekening. Maar naast informatieve onderwerpen is er ook ruimte voor lifestyle. 

Het tijdschrift gaat antwoord geven op vele vragen waar woningeigenaren die iets met duurzaamheid willen doen mee te maken krijgen. Van het gas af? Overschakelen op een warmtepomp? Waar begin ik en wat gaat me dat allemaal kosten? In Groener Wonen komen huiseigenaren aan het woord die dit soort zaken al aanpakken.

Ook binnenkijken

Een geen woontijdschrift zonder een binnenkijker: de meest duurzame tuinman van Nederland, Lodewijk Hoekstra, geeft een kijkje in zijn nul-op-de-meter-woning. Daarnaast geeft een energie-expert zijn mening op een jaren-80-woning.

Daarnaast is er in het tijdschrift ook aandacht voor het effect van kamerplanten op je gezondheid, groen vakantie vieren in eigen land, elektrisch rijden en fair fashion.

Groener Wonen

Groener Wonen heeft 100 pagina’s vol met informatie, nieuwtjes en trends over wonen en duurzaamheid en zal op 25 april voor het eerst verschijnen. Het tijdschrift is een uitgave van Vipmedia Publishing & Services, de uitgeverij van de tijdschriften Tuinseizoen, LandIdee en De Tuin op Tafel.

0 replies on “Nieuw tijdschrift over duurzaam wonen: ‘Groener Wonen’”