Nieuw: IJsmeester

ijsmeester1Zin in schaatsen? Het nieuwe magazine IJsmeester speelt handig in op de winterse emoties die velen deze maanden parten spelen. Schaatskoorts, De Winterspelen en misschien wel de tocht der tochten. Nu maar wachten op koud weer.

De afgelopen jaren is gebleken hoe Nederlanders ‘s winters in de ban kunnen raken van schaatsen. Reden voor de uitgever van Soigneur om naast de prachtige magazines over wielrennen, zich nu op het schaatsen te storten. En dat doet de Rotterdamse uitgever op een zelfde stijlvolle manier, met oog voor een strakke art directie, een gretige scheut nostalgie en bekende verhalenvertellers. Voor IJsmeester maakten onder andere Tim Krabbé, Bert Wagendorp, Freek de Jonge en Wilfried de Jong verhalen.

IJsmeester is een co-productie met Sanoma. Het blad is onderdeel van een crossmediaal concept met extensies online, op Facebook, en als het eenmaal gevroren heeft op Instagram en Pinterest. De lancering van IJsmeester laat  zien dat de niche het goed doet. Het blad verschijnt eenmalig.
Schermafbeelding 2014-01-06 om 10.53.02

0 replies on “Nieuw: IJsmeester”