LINDA. breidt uit met festival en mannenuitgave

Nog geen twee maanden na de lancering van LINDA.tv heeft het magazine bekend gemaakt zich het komende jaar nog verder uit te breiden. Er komen in 2016 een festival en een editie speciaal voor mannen bij. 

LINDA.festival

Het festival zal twee dagen duren en gaat plaatsvinden op 14 en 15 mei. Er passen ongeveer 8000 mensen op het festivalterrein, dat mogelijk het Hembrugterrein in Zaandam zal zijn. Volgens hoofdredactrice Jildou van der Bijl wordt het een festival voor leuke vrouwen om te shoppen en zich te laten verwennen en is er veel entertainment. Zo is er bijvoorbeeld een beauty wasstraat met een botox bar, een L’Homo café, een complimenten-tent en kan er tijdens een workshop worden gesport samen met Arie Boomsma.

lindaman

LINDA.man

LINDA. heeft veel mannelijke lezers, zo’n 300.000 per maand. Daarom vindt de redactie het tijd om weer een LINDA.man te maken. Het mannenblad verschijnt begin 2016. Er zijn verder nog geen details bekend, maar dat de manneneditie er komt staat vast, vertelt Van der Bijl tijdens een interview op de Nationale Uitgeefdag 2015. Het is niet de eerste keer dat de makers van LINDA. een mannenblad uit gaan brengen, jaarlijks maken zij een editie van het blad L’HOMO. Daarnaast brachten ze een aantal jaren geleden ook al de GULLIT., MATTHIJS. en DINAND. uit.

0 replies on “LINDA. breidt uit met festival en mannenuitgave”