Lil’ Kleine gasthoofdredacteur Glamour

Lil Kleine is gasthoofdredacteur Glamour

Het is een debuut. Niet alleen voor Lil’ Kleine, maar ook voor Glamour. De bekende artiest vond het boeiend om in plaats van muziek nu een magazine te maken. En Glamour pakt de gelegenheid van de samenwerking aan voor een restyle. Glamour is nu dikker, mooier, matter, strakker en een tikje duurder. Nog een debuut: voor het eerst in de geschiedenis van Glamour Nederland staat er een man op de cover. 

Lil' Kleine en hoofdredacteur van Glamour Anke de Jong

Anke de Jong, hoofdredacteur van Glamour vertelt over de samenwerking met Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine: “Een fotoshoot in een blad, dat heeft Lil’ Kleine al wel eens eerder gedaan. Dus we hebben intensief overlegd over de samenwerking met Jorik als gasthoofdredacteur. Het is echt een Jorik-nummer geworden, met verhalen over de mensen om zich heen, jeugdfoto’s en een modeshoot.”

Anke de Jong van Glamour en Lil' Kleine

“Ik sta vaak genoeg voor het schap en dan denk ik: daar liggen we weer. Met allemaal dezelfde plaatjes en praatjes. Wij wilden met dit nummer echt het verschil maken. Lil’ Kleine past ook goed bij Glamour. Hij is brutaal en dat zijn wij ook. Hij houdt ontzettend veel van mode. En zijn muziek verbindt grote groepen mensen in Nederland. En dat willen wij ook met Glamour.”

Lil Kleine is gasthoofdredacteur Glamour

“Het nummer met Lil’ Kleine verschijnt met verschillende covers. Speciaal voor abonnees hebben we een prachtige cover in zwart-wit met handtekening. De gesigneerde cover in kleur is een limited edition, speciaal voor de losse verkoop via Ako. Het nieuwe nummer van Glamour ligt 5 februari 2019 in de winkels en is voor de gelegenheid helemaal vernieuwd. Het blad is gerestyled met een wat stoerder font, de omvang is dikker, en Glamour heeft nieuw mat papier.”

Lil' Kleine
“Voor dit nummer fotografeerde Marc de Groot, Jorik als eerste Nederlander in de debuutcollectie van Virgil Abloh voor Louis Vuitton. In het begeleidende interview vertelt hij over zijn liefde voor mode en zijn vriendin, wat hij met zijn eerste verdiende geld kocht, wat hem gelukkig maakt en over zijn toekomstplannen als artiest en ontwerper. Verder bevat het nummer carrièrelessen van Jorik’s manager Nathan Moszkowicz, de beauty favorieten van Jorik’s vriendin Jaimie Vaes en jeugdfoto’s van toen Jorik nog ècht een kleine was.”

(credit: alle beelden via Glamour)
0 replies on “Lil’ Kleine gasthoofdredacteur Glamour”