Klantenbindinc

Bindinc, uitgever van TV-magazines (het voormalige AKN), lanceerde op 4 oktober een nieuwe titel: Verhalen. Het blad is een merkextensie  van de KRO. In het tijdschrift krijgen de mooiste en ontroerendste verhalen uit de TV-programma’s Spoorloos, Memories, De Reünie en Goudmijn een nieuw leven op papier. Het tijdschrift wordt gemaakt voor bestaande en nieuwe klanten van de KRO. Daarmee speelt de omroep in op de groeiende trends van relatiemagazines en crossmediale storytelling.

Volgens de KRO sluit het nieuwe blad aan bij de verteltraditie van de omroep. Toch gaat Verhalen verder dan de grenzen van de televisieprogramma’s. Ook onderwerpen die nooit op buis te zien waren, komen aan bod. Zo vertelt de echtgenoot van een vrouw die in Memories te zien was, hoe het voor hem voelde dat zij haar grote liefde van vroeger weer ontmoette. De presentatoren van de programma’s: Derk Bolt, Anita Witzier, Rob Kamphues en Karin de Groot schreven alle vier een column.

Het blad is ontwikkeld en gemaakt door de makers van KRO Magazine en Mikro Gids. Het tijdschrift verschijnt twee keer per jaar. Het blad wordt gratis toegestuurd aan nieuwe KRO-klanten. Bestaande klanten kunnen het kosteloos bestellen.

0 replies on “Klantenbindinc”