Gezocht: stagiaires voor Bladendokter en The Big Story

Gezocht: initiatiefrijke en creatieve mediamensen in spƩ. Bladendokter en moederbedrijf The Big Story hebben in februari 2015 plaats voor nieuwe stagiaires.

Voor Bladendokter wordt er van stagiaires verwacht dat ze het magazine nieuws op de voet volgen er daar verslag van doen. Ook krijg je de gelegenheid om mee te lopen met de adviespraktijk en – in overleg met de klanten – inzicht te kijken in de veranderprocessen die veel redacties doormaken. Bladendokter geeft advies aan verschillende redacties op het gebied van conceptontwikkeling en de transitie die tijdschriften maken van papieren producten tot crossmediale mediamerken.

Voor The Big Story ligt de nadruk meer op contentmarketing. The Big Story adviseert bedrijven over uitgeefactiviteiten en begeleidt ze in het maken van een contentstrategie, ontwikkelt commerciƫle contentconcepten en geeft advies bij bedrijven en instellingen over contentmarketing en online uitgeven. The Big Story geeft over deze onderwerpen een online magazine en nieuwsbrieven uit, waar stagiaires aan meeschrijven. Voor onderwerpen wordt van ze verwacht dat ze daar ook onderzoek over doen, gezien de zich snel ontwikkelende aspecten van online en social media.

De stages bij Bladendokter en The Big story zijn interessant voor studenten die zich in de laatste jaren bevinden van de studies op het gebied van journalistiek, communicatie, online marketing, redactie en media. Standplaats in Amsterdam. Voor afstudeerders is een part-time stage in overleg mogelijk. Interesse? Neem dan gerust contact op.

  NAAM

  EMAIL

  TELEFOON

  ONDERWERP

  BERICHT

  0 replies on “Gezocht: stagiaires voor Bladendokter en The Big Story”