Freek Vonk komt met een eenmalig magazine: ‘Wilder van Freek’

Op 10 juni verschijnt er een nieuw magazine van Freek Vonk. De bioloog maakte al een tijdschrift voor kinderen, maar richt zich nu op volwassenen. ‘Wilder van Freek’ is de 18+ editie van zijn kindermaandblad ‘Wild van Freek’. De eenmalige uitgave is een wetenschapsglossy over liefde en lust in de dierenwereld.

Op Instagram schrijft de bioloog “Weet jij het favoriete standje van je collega’s? Zoenen dieren eigenlijk ook? Over bizarre versiertrucs, poep- en plasseks, gekke snikkels, beestachtige orgies, en nog veel meer… Seks tussen schildpadden gaat net zo tergend langzaam als je het voorstelt, maar geen trage tantraseks voor luiaards: in 5 seconden is de daad gedaan! Via de sekscapades van dieren kunnen we veel ontdekken over het beest in onszelf…!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Prof. dr. Freek Vonk (@freekvonk)

Niet het eerste blad van Freek Vonk

Vonk is bioloog en heeft sinds 2016 een maandblad voor kinderen genaamd ‘Wild van Freek’, dit blad is een uitgave van Wild van Freek bv, een gezamenlijk initiatief van Studio Freek en Blink Media.

Gericht op volwassenen

Vonk vertelt dat veel mensen meelezen met het blad van hun kinderen. Dus komt hij nu met een blad voor volwassenen. De doelgroep wordt omschreven als ‘nieuwsgierige mannen en vrouwen vanaf 20 jaar. Middelbaar tot hoogopgeleid.’ Ze zullen zich voornamelijk richten op mensen tussen de 30 en 45 jaar.

Blink Media laat weten dat ‘Wilder van Freek’ een oplage heeft van 30.000. Het blad zal € 6,99 kosten en is sinds 8 juni online te bestellen. ‘Wilder van Freek’ verschijnt de 10e in de winkels.

Tekst: Tessa Houben

0 replies on “Freek Vonk komt met een eenmalig magazine: ‘Wilder van Freek’”