Leer Instagram succesvol inzetten tijdens de training Instagram

BLDK - training instagram header

Wil jij alles weten over een content kalender maken voor Instagram, statistieken lezen, opvallende Stories maken, engagement stimuleren en wat je met IGTV moet? Op 10 oktober tijdens de training Instagram praten we je helemaal bij over alles dat met Instagram te maken heeft.

Update: deze training is uitverkocht. Een nieuwe editie van de training: Instagram voor (media)merken is gepland op: 19 maart 2020.

Kickstart voor jouw Instagramaccount

De training zit vol met goede praktische tips, veel voorbeelden en nuttige opdrachten zodat je geïnspireerd naar huis gaat om gelijk aan de slag te gaan. Een kickstart voor een content kalender maken voor jouw merk tot het samenstellen van een goed tijdlijn ritme met de juiste feed feel, alles komt aan bod tijdens onze training Instagram.

Praktische informatie

De training vindt plaats op donderdag 10 oktober in Amsterdam, nabij het Westerpark. Tijdens de training is het handig om al toegang te hebben tot een Instagram bedrijfsprofiel, omdat we ook aandacht besteden aan de handige opties die een bedrijfsprofiel biedt. Als jouw merk dit nog niet heeft, kun je hier lezen hoe je het merkaccount omzet →

Meer weten of gelijk aanmelden?

TRAINING INSTAGRAM

Bladendokter training instagram blok