Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Training: Event management en design voor media

19/11/2018 @ 09:30 - 17:00

1-daagse training over Event Management en design voor mediamerken van Bladendokter.nl

In de zoektocht naar nieuwe verdienmodellen en meer betrokkenheid bij de doelgroep organiseren steeds meer mediamerken een event. Hoe doe je dat succesvol? Hoe zorg je voor zowel een return on investment als een return on involvement?

Bladendokter.nl organiseert op 19 november 2018 een 1-daagse workshop over eventmanagement en design voor mediamerken. Op deze dag leer je alles over het succesvol organiseren van een festival of evenement.

Aan bod komen:

 • Impact
  Een goed Event Design maakt impact op de bezoekers. Het zorgt voor de juiste beleving en betrokkenheid van jouw doelgroep. Het organiseren van een event is meer dan alleen wat mensen en adverteerders bij elkaar brengen en geld verdienen. Er moet een goede ‘Why’ worden geformuleerd die uiteindelijk leidt tot een Return on Involvement.
 • Creatie
  Aandacht voor design, concept, artistieke en inhoudelijke invulling zorgt voor de juiste waardepropositie voor jouw merk. De doelgroep heeft immers heel veel events om uit te kiezen. Hoe zorg je voor een onderscheidend vermogen, dat ook nog eens bijdraagt aan de juiste branding? Bij creatie is er ook aandacht aan het invullen van een event customer journey.
 • Haalbaarheid
  Hoe bepaal je het juiste budget bij je plannen? Inzicht in de soms hoge kosten voor het organiseren van een event moeten wel in verhouding staan tot de opbrengsten. In de workshop leer je een reëel financieel plan te maken met een focus op Return on Investment op de lange en korte termijn.
 • Productie
  Natuurlijk is er in de workshop ook aandacht voor de productie. Je leert het ideale eventteam samen te stellen, tijdlijnen maken, de juiste roadmap. Je leert onderhandelen met suppliers en krijgt tips voor de perfecte executie van jouw event.
 • Marketing en content
  Content speelt een belangrijke rol in de marketing van een event. Maar content kan ook gebruikt worden om niet-bezoekers mee te nemen langs de hoogtepunten van een event. Hoe zorg je dat jouw doelgroep virtueel kan meegenieten van jouw event, zodat ze de volgende editie wèl willen komen?

Team

De workshop Event management en Design voor media wordt gegeven door Josine Neyman (creatief directeur ADE), Pijke Nouwen (organisator Landjuweel) en Carolien Vader (Bladendokter.nl). Josine en Pijke zijn docenten eventproductie bij De Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam en InHolland. De workshop is speciaal toegesneden op mediamerken die plannen hebben om een event te organiseren als brand extensie.

Inschrijven

Inschrijven kan via het formulier hieronder. De cursus kost €385,- (excl. BTW, maar inclusief lunch en een handout). De training kan ook incompany worden gegeven. Dan komt het team van Bladendokter.nl op jouw redactie en wordt de training helemaal toegespitst op jouw event. Data in overleg.

Gegevens

Datum:
19/11/2018
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Bladendokter
Telefoon:
0629556030
Website:
www.bladendokter.nl

Locatie

De Bladendokter
Nieuwpoortkade 2A
Amsterdam, 1055 RX Nederland
+ Google Maps