Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus: Instagram voor (media)merken

oktober 1 @ 09:30 - 17:00

cursus instagram training

Instagram is een van de snelst groeiende social media kanalen van dit moment, mede dankzij de continue stroom aan ontwikkelingen die het kanaal doormaakt. Instagram is ideaal voor magazines en steeds meer redacties zetten het platform in voor de distributie van beeld en de engagement met hun volgers. 

Toch blijkt dat veel redacties moeite hebben met het onderhouden van een kwalitatief hoogwaardige stroom aan content? Herkenbaar?

1 miljard gebruikers wereldwijd, 4,1 miljoen in NL

Op 1 oktober 2018 organiseert Bladendokter weer 1-daagse cursus over Instagram, speciaal gericht op redacties van magazines of online marketeers van (media)merken. Je krijgt als deelnemer deze dag alles te horen over Instagram en handige tips om er nu echt mee aan de slag te gaan. Daarnaast is een gedeelte van de dag gereserveerd voor een praktijkonderdeel waarbij wij je leren fotograferen met je eigen mobiele telefoon.

Van strategie tot foto’s maken

Na deze Instagram cursus weten deelnemers precies hoe Instagram werkt: van het bepalen van een doelstellingen en doelgroep, het maken van een strategie, het bedenken van een instagram-plan, tot het maken van foto’s, de foto’s bewerken en delen tot het laten groeien van aantal volgers en het sturen op engagement.

Opzet en inhoud

Dit zijn de onderwerpen die aan bod komen:
– Strategie, doelstellingen, doelgroep en KPI’s
– Beeld maken/vinden en bewerken
– Soorten updates
– Hashtags
– De beste profielpagina en bedrijfsprofiel
– Voorbeelden inspirerende accounts
– Instagram Stories
– Instagram Advertising en commerciële samenwerkingen
– E-commerce
– Handige tools voor instagram: statistieken, planning en beheren
– Groeien op Instagram
– Ambassadeurs of influencers inzetten
– Instagram safari (fotograferen met je eigen mobiel)

Inschrijven voor 1 oktober 2018

De cursus wordt georganiseerd op maandag 1 oktober en duurt van 9.30 – 17.00 uur. De cursus kost € 385,-, (excl. BTW), maar inclusief lunch en een handout met de belangrijkste gegevens. Je kunt je als uitgever, redacteur, communicatiemedewerker of online marketeer individueel inschrijven door hieronder het aanmeldformulier in te vullen. De cursus kan ook in company worden gegeven, bijvoorbeeld voor redacties of als teamuitje (dan gaan we op fotosafari en is er minder aandacht voor het strategische deel).

De cursus wordt gehouden in Amsterdam, Nieuwpoortkade 2A, nabij het Westerpark. Er wordt voor een lunch gezorgd. Interesse? Schrijf je in!

Gegevens

Datum:
oktober 1
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

De Bladendokter
Nieuwpoortkade 2A
Amsterdam, 1055 RX Nederland

Organisator

Bladendokter
Telefoon:
0629556030
Website:
www.bladendokter.nl