Arie Boomsma hoofdredacteur nieuwe GYM Magazine

Arie Boomsma hoofdredacteur nieuwe GYM Magazine

Running Media BV gaat in samenwerking met de sportieve broers Klaas en Arie Boomsma het nieuwe GYM Magazine uitgeven. Het initiatief komt van Dennis Kaspori van hardloopmagazine Losse Veter. Klaas en Arie zijn aangesteld als hoofdredacteur van het blad.

GYM Magazine wordt 25 mei voor het eerst uitgebracht en verschijnt in eerste instantie jaarlijks. Het is een lifestyle magazine dat zich richt zich op een positieve levenshouding aan de hand van training, gezonde voeding en lichamelijke verzorging. Het blad is zowel voor mannen als vrouwen en vormt daarmee een concurrent voor bladen als Men’s Health, Women’s Health en Happy in Shape. In de 144 pagina’s krijg je onder andere nieuwe inzichten van Nederlandse trainers en voedingsdeskundigen en een kijkje in het trainingsregime van bekende sporters. Klaas en Arie Boomsma gaan zelf in gesprek met collega’s en experts. De inhoud wordt volledig door de broers Boomsma bepaald en gemaakt.

Running Media BV is uitgever van hardloopmagazine Losse Veter. Dit is een initiatief van hoofdredacteur Vivian Ruijters met als medehoofdredacteur Dennis Kaspori. Het blad richt zich op atletiektraining en voeding. Arie Boomsma was in 2004 al eens hoofdredacteur van het magazine Casting over de acteer- en modellenwereld. Alhoewel Arie er veel in had geïnvesteerd, werd dit blad geen succes.

Leuk nieuws! Op 25 mei komt GYM uit, een tijdschrift over het leven in- en rond de gym. Als gasthoofdredacteur mocht ik de inhoud bedenken en samen met mijn broer @klaasboom allemaal mensen uitnodigen met wie we graag werken, die we bewonderen of die gewoon heel veel weten over sport en gezondheid. In totaal willekeurige volgorde, en onder heel veel meer; @ellen_hoog @berrydemey @renskroes @guy_droog @jordenbres @leonie_cf @annemarie_ame_pt @loraine_pengel @fannetiek @seftonclarke @michael_gooo @jelmerdeboer @bell_coaching @chefmetlef @kimterpstra1978 en @ironladymma Met fotografie van @demarcdegroot @barbellphotography @annemariedekkerphotography @nandahagenaars @_thahype en @iamsukru Je kunt GYM nu alvast bestellen, dan ligt dit leuke blad 25 mei op je deurmat (link in bio!) #spreadthegymlove

A post shared by Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) on